Sjøbeck Webdesign

Skræddersyet webdesign - Vi har specialiseret os inden for tilpassede løsninger til alle virksomheder - store som små :)


webdesign referencer

projekt boldklubben frem | officiel hjemmeside
link http://www.bkfrem.dk
beskrivelse boldklubben frem har længe haft en hjemmeside, med krav om kendskab til .html eller indehaver af et specielt program for at opdatere siden. boldklubben har enorme bunker materiale, historie, kontaktinfo osv. som de gerne vil præsentere.

løsningen blev et admin modul med adgang til at rette i samtlige tekster, dokumenter, spillertrup osv. brugere tilmeldt til admin delen er delt op i kategorier alt efter hvor mange rettigheder man skal have dvs. en eller flere administratorer med rettigheder til at rette i sponsordelen, brugerdelen og rettigheder til atudsende nyhedsbreve. et niveau med rettighed til at skrive nyheder og artikler. og med henblik på videreudvikling er der afsat plads til flere niveauer ;)

efter aftale med boldklubben er sjøbeck webdesign tilknyttet klubben med henblik på yderligere opdatering af hjemmesiden og udarbejdelse af ideér. p.t. er der foreløbigt udviklet et nyhedssystem, hvor tilmeldte brugere modtager en email automatisk med meddelelse om nyheder på siden. en mobilvenlig side med nyheder er udarbejdet og "send til en ven" funktionen er også implementeret.

alt i alt har vi fået skabt en dynamisk hjemmeside som har meget potentiale og med den rette administration kan komme til at trække rigtig mange besøgende til !

moduler :

- design
- administration
- nyhedsbrev
- mobilvenlig side
- printervenlig side
- "send til en ven" funktionen
- wysiwyg editor
- .pdf artikler
- søgefunktion